Ihmiset
Ilman osaavia ihmisiä Reformo ei uudistaisi eikä uudistuisi!

Mikä yhdistää Reformo Networksin tiimiä?

 

• Sitoudumme asetettuihin tavoitteisiin

• Asiakaskeskeisyys kaikessa toiminnassa myynnistä tuotantoon

• Säntillisyys ja korkea työetiikka – emme jätä hommia puolitiehen

• Kokeneet ammattilaiset palveluksessasi – olemme yrittäjiä ja meillä on sen mukainen palveluasenne!

 
Aki Anttila

Reformo Networksin teknologiajohtaja Aki Anttila on yksi tuotteliaimpia ja sertifiointuneimpia henkilöitä suomalaisessa tietoliikenneskenessä. Hän on yli 25 vuoden urallaan tehnyt yli 20 000 sivua kurssimateriaaleja ja tuhansia sivuja erilaisia konsultointi- ja muita dokumentteja. 

Aki on yksi harvoista suomalaisista kolmen expert-sertifikaatin suorittaneista tietoliikenneasian-tuntijasta omaten JNCIE-ENT #406, CCIE R&S ja CCIE SP #25250 –sertifikaatit. Vapaa-ajalla Akin löytää golfkentältä tai kalastamasta.

 
Kai Vuokko

Reformo Networksin toimitusjohtaja Kai Vuokko on tehnyt pitkän uran tietoverkkojen ja tietoturvan järjestelmäintegraation maailmassa. Hän kasvatti tiiminsä kanssa vuonna 2005 perustetun Santa Monica Networksin yhdeksi maamme johtavista asiantuntijataloista korkealla asiakastyytyväisyydellä. 

Tinkimätön asenne siitä, että liiketoiminnan tärkein tavoite on ratkaista asiakkaan haasteita, on nostanut asiakastyytyväisyyden korkealle tasolle. Tavoiteorientoitunut tarkka numeromies, joka ymmärtää, että hyvä tulos syntyy vain tyytyväisistä asiakkaista. Yksi kriittisin menestystekijä on huippuosaava tiimi.

 
Jukka Springare

Reformo Networksin myyntijohtaja Jukka Springare on toiminut kaupallisissa tehtävissä vuodesta 2008. Hänen työhistoriaansa lukeutuu niin integraattorilla, tukkuportaalla kuin laitevalmistajalla tehty myyntityö. 

Laajan kumppaniverkoston hyödyntäminen myyntityössä on eduksi, mutta tärkeintä on hänen mielestään pitää asiakas kaiken keskiössä. Kokemusta on kertynyt niin pienistä kuin suurista asiakashankkeista kytkimen myynnistä kokonaispalveluiden toimittamiseen. Golfin ja frisbeegolfin lisäksi Jukan sydäntä lähellä on amerikkalainen jalkapallo ja eSports. 
Mika Kähärä

Reformo Networksin Lead Architect Mika Kähärä on sarjayrittäjä, joka on ollut mukana rakentamassa Xenetic Oy:tä, Weather Services Finlandia (nykyisin Foreca), DataCenter Finland Oy:tä. Näiden myötä hän on toiminut erilaisissa tietotekniikan infrastruktuuri- ja tietoliikenteen tehtävissä yli 25 vuoden ajan. 

Mikan osaamisalueeseen kuuluvat esimerkiksi arkkitehtuurin, palveluiden ja tuotteiden sekä valmistajavapaiden ratkaisuiden kehittäminen. Tarvittaessa Mikan löytää myös konsoliyhteyden toisesta päästä tekemässä määrityksiä milloin palomuureihin, milloin reitittimiin ja milloin palvelimiin. Vapaa-aikansa Mika viettää paikallisen verkkoyhdistyksen, autotallirassauksen tai uudelleen heränneen elektroniikkaharrastuksen parissa.

 
Ari Koivisto

Reformo Networksin kehitysjohtaja, KTM Ari Koivisto on tehnyt tähänastisen työuransa IT-alan kaupallisissa tehtävissä sekä itsenäisenä tapahtuma-alan yrittäjänä. Kokemusta on kertynyt sekä kansainvälisen tietoturva-alan teknologiavalmistajalta, että kotimaiselta integraattorikentältä.

Liiketoiminnan kehittämisessä korostuu Reformon ydinajatuksen mukaisesti uudenlainen lähestymistapa tietoliikenteen ja tietoturvan toteutuksissa  – luovuus ja vaihtoehtoiset ajattelumallit kuuluvatkin hänen vahvuuksiinsa. Työn ulkopuolella Ari on pitkän linjan esiintyvä musiikkimies, vanhojen vinyylilevyjen advokaatti sekä monipuolisen liikunnan harrastaja.

 
Jan Staf

Reformo Networksin tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntija Jan Staf on esimerkiksi Santa Monica Softwaren, UUNetin ja Nokia Networksin kanssa suunnitellut ja toteuttanut globaaleja tietoverkkoja mm. Suomessa ja Itä-Afrikassa. Yhteensä hän on toiminut erilaisissa tehtävissä tietoturvan ja tietoliikenteen parissa yli 30 vuoden ajan. 

Janin erityisiin osaamisalueisiin kuuluvat mm. OT- arkkitehtuurin, tietoturvapalveluiden ja -tuotteiden kehittäminen. Tarvittaessa Jan myös mielellään kouluttaa - esimerkiksi CISSP-bootcamp ja Tehdastietoturva -koulutuksia on takana jo useita. Vapaa-aikana Jan kunnostaa pihaa, purjehtii ja viettää laatuaikaa perheensä kanssa. 
Jarmo Huovinen

Reformo Networksin Senior Critical Infrastructure Consultant Jarmo Huovinen on yli 30-vuotisen uransa aikana erikoistunut kriittisen infrastruktuurin tietoverkko- ja tietoturvaratkaisuihin. Jarmo on suunnitellut ja toteuttanut projekteja, joissa virhemarginaali on minimaalinen ja tietoliikenteen sujuvuus kriittistä. Jarmo on myös omistautunut jatkuvan oppimisen periaatteelle, mikä näkyy vuoden 2023 korkeakoulututkinnossaan OT-verkkojen tietoturvasta ja näkyvyydestä.

Vapaa-ajallaan Jarmo on yhtä dynaaminen kuin työssään: ylläpitää aktiivisesti sähköinsinöörin pätevyyttään, nauttii käsillä tehtävistä projekteista ja virkistäytyy matkustelun parissa.

 
Kari Karjala

Reformo Networksin Senior Network Consultant Kari Karjala on yli 25 vuoden ajan työskennellyt asiantuntijatehtävissä kriittisten tietoliikenneympäristöjen parissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Karin erityisosaamista on lähiverkkojen ja langattomien verkkojen suunnittelu ja toteutus, josta hänellä on myöskin professional-tason sertifikaatteja. 

Vapaa-ajalla Kari nauttii monipuolisesta kuntoilusta ja pyrkii ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointia. Erityisesti sydäntä lähellä ovat pyöräily, hiihto ja juoksu mutta joskus myöskin jalkapallo ja NFL - nämä tosin penkkiurheilumuodossa.
 

 
Antti Nuotio

Reformo Networksin myyntijohtaja Antti Nuotio on kymmenen vuoden ajan toiminut IT-alalla kyberturvaan ja tietoverkkoihin erikoistuen. Antilla on laaja kokemus integraattori-, operaattori- ja vendormaailmasta ja hän on auttanut monia asiakkaita ratkaisemaan liiketoiminnallisia haasteitaan.

Nykypäivän liiketoiminnan nopeasti muuttuviin tilanteisiin vastaaminen on yhteispeliä asiakkaan kanssa. Kokemus on opettanut asiakkaan liiketoiminnan ja teknisten tarpeiden yhteensovittamisen tärkeyden. Parhaimillaan myyntityö onkin hyvien keskusteluiden käymistä eri näkökulmia edustavien tahojen kanssa. Antin vapaa-aika kuluu pallopelien merkeissä ja talvisin rakkaus vapaalaskuun viekin sekä lomat että rahat.Toimintaamme ohjaavat periaatteet:

1. Asiakkaan tarve on ensisijainen

 
Ymmärrämme, että yrityksen tulorahoitus on täysin asiakaskunnan varassa. Siksi tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, joka näkee meidät tasavertaisena kumppanina. 

2. Elämme oppiaksemme

 
Harva ammattialue kehittyy yhtä nopeasti kuin tietotekniikka. Jatkuva opiskelu varmistaa osaamisen ja se taas tuo kehittyneet ja toimintavarmat ratkaisut asiakkaidemme ulottuville.

3. Pidämme hauskaa yhdessä

 
​"
All work and no play makes Jack a dull boy” sanottiin jo aikoinaan kuuluisassa elokuvassa. Vaativa työ täytyy tasapainottaa arkisin naurulla ja vapaa-aikana kullekin sopivalla tavalla. Oli se sitten kalastusta, golffia, riippuliitoa tai – tietotekniikkaa. 

4. Toimimme ketterästi ja kehittyvästi

 
Näemme, että markkinassa arvostetaan toimijoita, jotka pystyvät kehittämään omaa toimintaansa asiakaslähtöiseksi ja joustavaksi. Tämän vuoksi Reformo Networks rakentaa alusta lähtien kyvykkyyksiä näiden toimintamallien pohjalta.