Kumppanit
Meidän kumppanimme ovat maailmanluokkaa!

Juniper Networks on maailman johtava tietoliikennevalmistaja, jonka tuotteisiin kuuluvat lähiverkkojen tuotteet, reitittimet, SD-WAN-järjestelmät, palomuurit, datakeskustuotteet, operaattoritason reititinjärjestelmät sekä erilaiset hallintajärjestelmät. Erityisesti yritysverkkoihin suunnatut MIST-tuotteet ovat lyhyessä ajassa nousseet markkinoiden suosioon ja esimerkiksi Gartnerin lähiverkkojen Magic Quarantin kärkeen.  

Reformo Networks tarjoaa Juniperin tuotteilla modernit ja kustannustehokkaat ratkaisut kaikenkokoisille asiakkaille.

Palo Alto Networks on maailman johtava tietoturvavalmistaja, jolla on useita tuotealueita kattamaan modernin organisaation kaikki tarpeet. Näihin kuuluvat palomuurit, pilvipohjainen tietoturva, julkipilven ja koodin tietoturva, päätelaitteiden tietoturva, erilaiset tietoturvan operointiin tarkoitetut tuotteet, sekä yritysverkkojen rakentamiseen tarkoitetut SD-WAN –tuotteet. 

Reformo Networks rakentaa Palo Alto Networksin tuotteilla markkinoiden parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kaikenkokoisille asiakkaille. 

Exclusive Networks on globaali tietoturvateknologioihin erikoistunut maahantuoja, jonka valikoimassa on teknologioita tukevia lisäarvopalveluita.

Exclusive Networks tuottaa sekä paikallisia, että globaaleja palveluita. Reformo myy Exclusiven koulutuksia ja käyttää sen Global Service-organisaation 200 maassa tuottamia toimitus- ja asennuspalveluita. Nämä sisältävät IOR:n palveluna, jonka kautta varmistetaan kohdemaan lakien ja säädösten mukainen toiminta.

Reformo Networks tuottaa kaikenkokoisille asiakkaille sopivia tietoturvaratkaisuja vahvassa yhteistyössä Exclusive Networksin kanssa. 

Arrow Enterprise Computing Solutions on globaali IT-jakelija, joka auttaa valmistajia ja IT-palveluntarjoajia kasvamaan tarjoamalla tarkkaa teknistä osaamista, innovatiivisia tosielämän ratkaisuja ja digitaalisia alustoja.

Reformo Networks tekee yhteistyötä Arrown kanssa painottuen Juniper Networksin teknologiaan ja palveluihin. Arrowin laaja kurssivalikoima on saatavissa osana Reformo Networksin tarjoamaa. Tarvittaessa onnistuvat myös asiakaskohtaiset, räätälöidyt toteutukset.

Reformo Networks rakentaa kaikenkokoisille asiakkaille sopivia tietoliikenneratkaisuja vahvassa yhteistyössä Arrow ECS:n kanssa. 

 

Hoxhunt on suomalainen tietoturvayritys, jonka fokus on ihmisriskin pienentämisessä suurimman hyökkäysvektorin - sähköpostin osalta. Hoxhuntin alustan kautta pystytään kouluttamaan käyttäjiä kalasteluviestien moninaisiin kikkoihin ja keinoihin pelillistetyssä muodossa, antamaan käyttäjille helppokäyttöinen raportointityökalu oikeiden kalasteluviestien ilmoittamiseen, sekä tarjota yrityksen SOC-toiminteelle lisätyökaluja.

Reformo Networks tarjoaa Hoxhuntin pilvialustan avulla lisäturvaa kaikkien organisaatioiden sähköpostin käyttämiseen.

 

Poutanet on helppokäyttöisten yksityisten mobiiliverkkojen edelläkävijä. Yksityisen mobiiliverkon saa nyt kustannustehokkaasti 4G/LTE-ratkaisuna ja tulevaisuudessa myös 5G-teknologiaan pohjautuvana. Yksityinen mobiiliverkko on alueellinen verkko, jossa data säilyy koko ajan asiakkaan omassa hallussa. Se toimii erinomaisena täydennyksenä organisaation WiFi-verkolle. Poutanet ratkaisu käsittää yhden tai useamman tukiaseman sekä mobiiliverkon runkolaitteet ja runkopalvelut. 

Reformo Networks tarjoaa Poutanetin tuotteilla yksityisiä mobiiliverkkoratkaisuita kaikenkokoisille organisaatioille.

 

Megaport on globaali verkkopohjainen palveluntarjoaja, joka mahdollistaa nopean ja joustavan pilvipalveluiden käytön organisaatioille ympäri maailmaa.

Reformo Networks toteuttaa yhteistyössä Megaportin kanssa kanssa skaalautuvia verkkoratkaisuita, jotka tarjovat helpon tavan yhdistää useita pilvipalveluita, datakeskuksia ja kumppaneita yhdellä yhteydellä.

Reformo Networks tarjoaa kaikenkokoisille asiakkaille luotettavia ja nopeita pilviyhteyksiä yhteistyössä Megaportin kanssa. 

Onitio on globaali IT-palveluntarjoaja, joka tarjoaa edistykselliset elinkaaripalvelut, huoltopalvelut sekä lähituki- ja Service Desk -palvelut.

Reformo Networks toteuttaa yhteistyössä Onition kanssa esimerkiksi laajamittaisia fyysisiä laiteasennuksia aina kaapeloinnista käyttöönottoon ja ympärivuorokautiseen lähitukeen asti.

Reformo Networks tarjoaa kaikenkokoisille asiakkaille sopivia elinkaaripalveluita vahvassa yhteistyössä Onition kanssa.