Palvelumme
Olemme tarpeeksi pieni välittämään, mutta riittävän suuri toimittamaan!


Kehitys, arkkitehtuuri ja suunnittelu

Olipa tarpeesi sitten pienimuotoisesta kehityskonsultaatiosta aina laajamittaiseen arkkitehtuurisuunnitteluun ja tuotantoon asti, palvelemme kokeneiden huippuasiantuntijoidemme toimesta teitä tarvitsemallasi alueella. Keskeisiä osaamisalueitamme ovat liiketoimintalähtöinen IT/OT-infran arkkitehtuuri, tietoliikenne (esim. perinteiset tai pilvipohjaiset LAN, WLAN, WAN, SD-WAN sekä OT-ympäristöt) ja tietoturva päätelaitteesta aina pilveen asti. Tavoitteenamme on, että yrityksesi henkilöstöllä on turvallinen ja sujuva pääsy tarvitsemiinsa sovelluksiin ja palveluihin mistäpäin maailmaa ja millä laitteella tahansa.

Kysy lisää palveluistamme


Asennus ja käyttöönotto

Jos olet tekemässä ympäristössäsi tietoliikennelaitteiden asennuksia, anna meidän auttaa! Olipa ympäristösi sitten pieni tai suuri, palvelemme teitä räkityksestä ja fyysisestä asennuksesta kaapeloinnin ja kytkentöjen kautta aina käyttöönottoon asti. Dokumentoimme tehdyt asennukset seikkaperäisesti ja huolellisesti laadun takeeksi. Asiantuntijamme voivat myös auttaa käyttöönottoon liittyvissä konfigurointitarpeissa yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti.


Kysy lisää palveluistamme


Operointi ja tietoturva

Pidämme tarvittaessa huolen ympäristösi operoinnista ja hyvinvoinnista jatkuvana palveluna. Olemme valinneet avuksemme asiakaslähtöiset ja automatisoidut työkalut, joita hyödyntämällä voimme tehostaa päivittäisiä askareita ja keskittyä operoinnissa pitkälti esimerkiksi ympäristön kehittämistoimiin. Palveluun voidaan liittää ympäristöjä aina yksittäisistä laitteista koko organisaatioon ja pilveen asti.


Kysy lisää palveluistamme


Tuki ja ylläpito

Autamme teitä mielellämme tukea vaativissa tilanteissa, jotta esimerkiksi mahdollisten vikatilanteiden sattuessa liiketoimintaan kohdistuvat vaikutukset saadaan minimoitua. Kokeneet asiantuntijamme etsivät ja korjaavat mutkikkaatkin ongelmat ympäristöstä nopeasti. Voit valita palvelutason ja vasteajan ympäristön kriittisyyden luoman tarpeen mukaisesti. Seuraamme palvelun tasoa ja laatua yhdessä sovitun ohjausmallin avulla.


Kysy lisää palveluistamme


Projektit ja palvelunhallinta

Jos haluat varmistua tietoturva- ja tietoverkkohankkeiden ja palveluiden onnistumisesta – anna meidän auttaa! Koska toimialamme projektit ovat tyypillisesti luonteeltaan kompleksisia ja laajoja, niiden johtaminen vaatii vahvaa ammattitaitoa ja sitoutumista. Reformon kokeneet projektipäälliköt varmistavat, että hankkeesi menevät kunnialla maaliin asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Palvelupäällikkömme varmistavat, että saat aina parasta mahdollista palvelua kaikkien tarvitsemiesi asioiden osalta.


Kysy lisää palveluistamme